De lipdub is één groot feest! Een lipdub is een videoclip die in één doorlopend shot wordt opgenomen. De workshop lipdub maken combineert twee essentieel ingrediënten: teambuilding en humor. Met het maken van een lipdub beleven jullie een actieve middag waarbij niemand langs de zijlijn staat. Lees verder in onze blog. wanneer je meer wilt weten over teambuilding.

Wij nemen alle props, attributen en ervaren begeleiders mee! TVworkshop werkt enkel met ervaren regisseurs die precies weten hoe ze het beste uit de groep kunnen halen. Samen creëren we een professioneel eindresultaat.

TVworkshop maakt al lipdubs sinds 2009 en kan zich daarmee de lipdubspecialist van Nederland en België noemen. We hebben er al ruim 900 gemaakt in de afgelopen jaren, op de meest uiteenlopende plekken. Zo stonden we in het kantoor van Swarovski, in de salon van Schwarzkopf en in de fabriek van Mars. Een lipdub is geschikt voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teambuilding of als vrijgezellendag activiteit. Uiteraard kan de workshop ook worden ingezet als themafeest.

Klik hier voor meer informatie.