TEAMBUILDING WORKSHOPS
MET TVWORKSHOP

Een teambuilding workshop van TVworkshop is er één om niet snel te vergeten. Boek je een filmworkshop van TVworkshop, dan weet je zeker dat je iets gaat doen wat anders is dan anders.  Samen vormen jullie het productieteam van bijvoorbeeld jullie eigen lipdub, tv-commercial of speelfilm. De mogelijkheden voor teambuilding zijn legio. Elke workshop is erop gericht om op een leuke manier bij te dragen aan samenwerking, efficiëntie, sociale omgang en de sfeer onderling.

DE TEAMDAG

Een teamdag organiseren is altijd een uitdaging. Je moet immers met veel mensen en daardoor veel persoonlijke voorkeuren rekening houden. Onze workshops zijn niet alleen heel verrassend, maar zorgen er ook voor dat jullie elkaar als collega’s op een heel andere manier zien. TVworkshop kan naar elke gewenste locatie komen. Dus dat betekent ook dat we bijvoorbeeld naar een congrescentrum of andere evenlocatie kunnen komen. Wij zijn inmiddels op heel veel plekken geweest, dus je kunt ons ook om tips vragen voor een geschikte locatie.

HET TEAMBUILDING EFFECT

Je vraagt je misschien af wat onze workshops met teambuilding te maken hebben. Heel veel! We verdelen de totale groep (tot 400 personen) in kleinere groepen van rond de 15 personen. Elke groep wordt begeleid door een regisseur van TVworkshop. De lipdub en videoclip worden ook gefilmd door onze regisseurs, voor alle andere workshops geldt dat jullie zelf aan de slag gaan met apparatuur. Daarbij heeft elke groep dus een eigen camera, licht en geluidsset. Alle taken van een ‘normale’ filmcrew worden door de deelnemers zelf vervuld. Iemand wordt cameraman of -vrouw, iemand anders doet het geluid en weer iemand anders wordt de regisseur van de dag. Natuurlijk zijn er ook altijd mensen die goed zijn voor de camera evenals er mensen zijn die perse niet voor de lens willen. Er is dus voor iedereen een taak weggelegd. Daar zit de teambuilding in: jullie moeten samenwerken voor het leukste en beste resultaat. Hoewel je allemaal iets anders doet is het uiteindelijke product van de hele groep. Leuk, creatief, intensief en het laat je kanten van jezelf zien waarvan veel mensen niet wisten dat je ze bezit. Dit is teambuilding in optima forma. Dit is natuurlijk wel zo leuk – de film is dan helemaal een resultaat van jullie team!